הרצאות משפטיות לחברות, ארגונים ומתווכים עם עו״ד לירן קולצינסקי
מחפשים הרצאה משפטית מקצועית ורלוונטית לקהל שלכם? עו״ד לירן קולצינסקי מעביר הרצאות לחברות, ארגונים, בעלי עסקים, מנהלים, צוותים מקצועיים ומתווכים בנושאים משפטיים הנוגעים ישירות לפעילות העסקית והמקצועית שלהם. בין הנושאים המרכזיים ניתן להזמין הרצאות בתחום הנדל״ן והמקרקעין, חוזים והסכמים, ליטיגציה וסכסוכים עסקיים ונושאים משפטיים לחברות ולעסקים.
ההרצאות מותאמות לסוג הקהל ולמטרת המפגש. המטרה היא לקחת סוגיות משפטיות שאנשים פוגשים בפועל, להסביר אותן בצורה ברורה ולספק למשתתפים הבנה טובה יותר של הסיכונים, המסמכים, ההחלטות והפעולות שחשוב להכיר במסגרת העבודה.
רוצים להזמין את עו״ד לירן קולצינסקי להרצאה אצלכם?
לצד ניסיוני המשפטי, אני מביא להרצאות גם את הניסיון העסקי שצברתי לאורך השנים. השילוב הזה מאפשר לי לחבר בין הנושא המשפטי לבין מצבים, החלטות ואתגרים מהעולם המעשי, ולהתאים את ההרצאה לקהל ולמטרת המפגש.

מי הוא עו״ד לירן קולצינסקי?
אני עו״ד ודים לירן קולצינסקי, מייסד משרד עורכי הדין קולצינסקי. במסגרת עבודתי אני עוסק בין היתר במשפט מסחרי, חוזים והסכמים, ליטיגציה, נדל״ן ומקרקעין וליווי משפטי של חברות ועסקים.
לצד פעילותי המשפטית, צברתי לאורך השנים רקע מקצועי מגוון הכולל גם הסמכה כהנדסאי מכונות, הסמכה כמשבץ יהלומים והכשרה בתחום הגישור העסקי בין חברות. החיבור בין העבודה המשפטית, ההיכרות עם עולם העסקים והרקע המקצועי שצברתי מאפשר לי לבנות הרצאות שמחברות בין הדין לבין מצבים מעשיים שבהם מנהלים, בעלי עסקים ואנשי מקצוע נתקלים במהלך עבודתם.
המטרה שלי בהרצאות היא להציג את הנושאים המשפטיים בצורה ברורה, מעשית ורלוונטית לקהל, ולחבר בין העקרונות המשפטיים לבין הסיטואציות וההחלטות שהמשתתפים פוגשים בפועל.
למידע נוסף על הרקע המקצועי והפעילות של המשרד ניתן לקרוא בעמוד אודות עו״ד לירן קולצינסקי.
אילו הרצאות משפטיות ניתן להזמין?
נושא ההרצאה נקבע בהתאם לקהל, לתחום הפעילות ולמטרות של החברה, הארגון או הקבוצה. ניתן לבחור נושא ממוקד או לבנות הרצאה המשלבת מספר סוגיות הקשורות זו בזו.
הרצאות בנושא צוואות, ירושות וייפוי כוח מתמשך
תכנון משפטי נכון אינו עוסק רק בנכסים ובעסקים, אלא גם בשאלה כיצד אדם מבקש להסדיר מראש את ענייניו האישיים, המשפחתיים והרכושיים.
עו״ד לירן קולצינסקי מעביר הרצאות בנושא צוואות וירושות וייפוי כוח מתמשך, המיועדות לחברות, ארגונים, ועדי עובדים, קהילות, קבוצות מקצועיות והציבור הרחב. ההרצאות מועברות בשפה ברורה ומעשית ומסבירות את הכלים המשפטיים המרכזיים שכדאי להכיר לצורך תכנון העתיד.
במסגרת ההרצאה ניתן לעסוק, בין היתר, בשאלות: מה ההבדל בין צוואה לירושה על פי דין; מתי מומלץ לערוך צוואה; אילו טעויות עלולות להביא למחלוקות בין יורשים; מהי צוואה הדדית; כיצד מתנהל הליך צו קיום צוואה או צו ירושה; מהו ייפוי כוח מתמשך; מתי הוא נכנס לתוקף; את מי ניתן למנות כמיופה כוח; ומה ההבדל בין ייפוי כוח מתמשך לבין צוואה.
ניתן להתאים את ההרצאה לקהל ולשלב דוגמאות מעשיות הנוגעות למשפחות, בעלי נכסים, בעלי עסקים ואנשים המבקשים להסדיר מראש את ענייניהם ואת אופן קבלת ההחלטות בעניינם בעתיד.

הרצאות בנושא נדל״ן ומקרקעין
עסקאות נדל״ן כוללות החלטות בעלות משמעות משפטית וכלכלית ולעיתים מערבות מספר בעלי מקצוע וצדדים שונים. הרצאה בתחום יכולה להתמקד ברכישה ומכירה של נכסים, נכסים מסחריים, בדיקות לפני עסקה, חוזי מכר, משא ומתן, התחייבויות הצדדים וסוגיות משפטיות שעשויות להתעורר במהלך העסקה.
בהתאם לקהל ניתן להתמקד בנקודת המבט של רוכשים ומוכרים, מתווכים, אנשי מקצוע בענף, בעלי עסקים או חברות המבצעות עסקאות מקרקעין.
הרצאות בנושא חוזים והסכמים
חוזים נמצאים כמעט בכל פעילות עסקית. הסכם עם לקוח, ספק, שותף, בעל נכס, חברה או נותן שירות יכול להשפיע על מערכת היחסים בין הצדדים הרבה אחרי החתימה.
במסגרת הרצאה ניתן לעסוק בנקודות שחשוב לבדוק לפני חתימה, הגדרת התחייבויות, מנגנוני תשלום, הפרת הסכם, סיום התקשרות, תיעוד הסכמות ונושאים נוספים שעולים בעבודה עם חוזים.
ההרצאה יכולה להתאים במיוחד למנהלים, בעלי עסקים, אנשי מכירות, אנשי רכש ואנשים שמנהלים התקשרויות ומשא ומתן כחלק מעבודתם.
הרצאות בנושא ליטיגציה וסכסוכים עסקיים
סכסוך משפטי לא מתחיל תמיד בבית המשפט. לעיתים הוא מתחיל בחוזה שאינו ברור מספיק, במחלוקת על תשלום, בהתחייבות שלא קוימה, בהתכתבות בין הצדדים או בהחלטה שהתקבלה מבלי להבין את מלוא המשמעות המשפטית שלה.
בהרצאה בתחום הליטיגציה ניתן להסביר כיצד מתפתח סכסוך, מה החשיבות של מסמכים ותיעוד בזמן אמת, כיצד מתכוננים להליך משפטי, מה תפקידו של עורך הדין, מהם השלבים המרכזיים בתביעה וכיצד פעולות שמבוצעות בתחילת הדרך עשויות להשפיע על המשך ניהול המחלוקת.
הרצאות משפטיות למתווכים ומשרדי תיווך
מתווכים פועלים בכל יום בנקודת המפגש שבין אנשים, נכסים, כסף, משא ומתן והסכמות. לכן גם להתנהלות המשפטית במהלך עסקה עשויה להיות משמעות עבור המתווך ועבור הצדדים לעסקה.
עו״ד לירן קולצינסקי מעביר הרצאות למתווכים ולמשרדי תיווך, עם אפשרות להתאים את התוכן למצבים ולשאלות שעולים במסגרת העבודה השוטפת.
נושאים אפשריים להרצאה למתווכים:
- מתי מתווך זכאי לדמי תיווך ומתי הוא עלול לאבד את הזכאות;
- "הגורם היעיל" בעסקת מקרקעין;
- בלעדיות בתיווך ומה נדרש כדי לאכוף אותה;
- דרישות החוק לגבי הזמנת שירותי תיווך;
- עסקאות שנחתמו לאחר סיום תקופת התיווך;
- עקיפת המתווך על ידי מוכר או רוכש;
- תיעוד WhatsApp, שיחות והצעות;
- גבולות המעורבות של המתווך במשא ומתן המשפטי;
- זיכרון דברים – מה המתווך צריך לדעת;
- עבודה נכונה מול עורך הדין של הרוכש והמוכר;
- מקרים אמיתיים ומחלוקות בנושא דמי תיווך.
ניתן להתאים את ההרצאה למשרד תיווך בודד, רשת מתווכים, קבוצת סוכנים או מפגש מקצועי בתחום הנדל״ן.
מנהלים משרד תיווך או צוות מתווכים?
ניתן לתאם הרצאה שמותאמת לסוג העסקאות ולשאלות שהצוות שלכם פוגש בעבודה השוטפת.

הרצאות משפטיות לחברות ובעלי עסקים
מנהלים ובעלי עסקים מקבלים החלטות רבות שיש להן גם משמעות משפטית, גם כאשר ההחלטה עצמה נתפסת בתחילה כהחלטה מסחרית בלבד. התקשרות חדשה, רכישת פעילות, עבודה עם ספק, הסכם בין חברות, הכנסת שותף, רכישת חברה או התמודדות עם הפרת חוזה יכולים להפוך לסוגיה משפטית שמחייבת בחינה מקצועית.
ניתן לבנות הרצאה עבור הנהלה, עובדים או בעלי תפקידים סביב המצבים הרלוונטיים לפעילות החברה. הרצאה לצוות מכירות יכולה לעסוק בהתחייבויות ובהסכמות שנוצרות במהלך משא ומתן. הרצאה להנהלה יכולה להתמקד בחוזים, ניהול סיכונים, סכסוכים עסקיים, רכישת פעילות או התקשרות עם חברות אחרות.
רכישת עסקים וחברות
הרצאה בתחום יכולה לעסוק בנושאים שחשוב לבחון כאשר רוכשים חברה או פעילות עסקית, ובהם בדיקות מקדימות, חוזים קיימים, התחייבויות, נכסים, מערכות יחסים חוזיות, מבנה העסקה וסיכונים משפטיים שכדאי לזהות לפני קבלת החלטה.
מידע נוסף בנושא ניתן למצוא בעמוד עורך דין רכישת חברות.
מעוניינים להזמין הרצאה עם עו״ד לירן קולצינסקי?
לצד ניסיוני המשפטי, אני מביא להרצאות גם את הניסיון העסקי שצברתי לאורך השנים. השילוב הזה מאפשר לי לחבר בין הנושא המשפטי לבין מצבים, החלטות ואתגרים מהעולם המעשי, ולהתאים את ההרצאה לקהל ולמטרת המפגש.
איך מתאימים את ההרצאה לקהל?
הרצאה למשרד תיווך אינה צריכה להיראות כמו הרצאה להנהלת חברה, והרצאה לעובדים שאינם משפטנים אינה צריכה להישמע כמו שיעור אקדמי במשפטים.
לפני המפגש ניתן להגדיר מי המשתתפים, באילו נושאים הם עוסקים ומהם המצבים המשפטיים שהם פוגשים במסגרת עבודתם. בהתאם לכך ניתן לבחור את מוקדי ההרצאה, את רמת העומק ואת הדוגמאות שיוצגו.
אם קיים נושא מסוים שמעסיק את החברה, המשרד או הארגון, ניתן להעלות אותו כבר בשלב התיאום ולבחון אם נכון לבנות סביבו חלק מההרצאה.
למי מתאימות ההרצאות?
- חברות ועסקים
- הנהלות ודירקטוריונים
- ארגונים ומוסדות
- משרדי תיווך ורשתות תיווך
- מתווכים ואנשי נדל״ן
- מנהלים ובעלי עסקים
- אנשי מכירות ורכש
- יזמים ובעלי חברות
- צוותים מקצועיים
- חברות שפועלות בישראל או מול גורמים בינלאומיים
מה המשתתפים יכולים לקבל מההרצאה?
המטרה היא שהמשתתפים יסיימו את המפגש עם הבנה מעשית טובה יותר של הסוגיות המשפטיות שרלוונטיות לעבודתם. במקום להסתפק במונחים משפטיים, ניתן להתמקד בשאלות כמו מה חשוב לבדוק, אילו מסמכים כדאי לשמור, אילו פעולות עלולות ליצור קושי בהמשך ומתי נכון לעצור ולקבל ייעוץ משפטי.
ההרצאות אינן מהוות ייעוץ משפטי פרטני למשתתפים, אך הן מאפשרות להכיר טוב יותר את הסביבה המשפטית שבה הם פועלים ולזהות נושאים שדורשים תשומת לב מקצועית.
הרצאה המבוססת על עבודה משפטית מהשטח
הרצאה משפטית יכולה להיות שימושית יותר כאשר היא מחוברת למצבים שמתרחשים בפועל ולא נשארת ברמה התאורטית בלבד. עו״ד לירן קולצינסקי עוסק בתחומי החוזים, הליטיגציה, המקרקעין, החברות והפעילות המסחרית, ולכן ניתן לבנות את ההרצאות סביב שאלות, מצבים ודילמות שעולים מתוך עולם העבודה והעסקים.
המטרה היא לחבר בין העיקרון המשפטי לבין המשמעות שלו עבור מי שצריך לקבל החלטה, לנהל משא ומתן, לחתום על הסכם, לקדם עסקת מקרקעין או להתמודד עם מחלוקת.
שאלות נפוצות על הזמנת הרצאה
האם אפשר להזמין הרצאה בנושא מסוים?
כן. ניתן לפנות עם נושא שמעניין אתכם ולבדוק את התאמתו לתחומי העיסוק והניסיון של עו״ד לירן קולצינסקי. ניתן לבנות הרצאה סביב נושא אחד או לשלב מספר נושאים הקשורים זה לזה.
האם ניתן להתאים את ההרצאה לעובדים שאינם משפטנים?
כן. ההרצאה יכולה להיות מותאמת גם לקהל ללא רקע משפטי, עם הסברים ברורים, דוגמאות מעשיות והתייחסות למצבים שהמשתתפים מכירים מהעבודה שלהם.
האם ניתן להזמין הרצאה במיוחד לצוות מתווכים?
כן. ניתן לבנות הרצאה ייעודית למתווכים או למשרד תיווך ולהתמקד בסוגיות שעולות בעבודה מול מוכרים, רוכשים, בעלי נכסים וצדדים נוספים בעסקאות מקרקעין.
האם ניתן להזמין הרצאה לחברה או להנהלה?
כן. ניתן להתאים את ההרצאה להנהלה, לבעלי תפקידים, לעובדים או למחלקה מסוימת בהתאם לתחומי האחריות ולנושאים שאותם רוצים להציג במפגש.
כמה עולה להזמין הרצאה?
העלות תלויה בין היתר במאפייני ההרצאה, הקהל, הנושא וההתאמות הנדרשות. לקבלת פרטים ניתן ליצור קשר ולציין מי הגוף המזמין, מי צפוי להשתתף ומהו הנושא המבוקש.
איך מתחילים בתיאום?
ניתן לפנות בטלפון, ב WhatsApp או באמצעות הטופס המופיע בסוף העמוד. מומלץ לציין בקצרה את שם החברה או הארגון, סוג הקהל והנושא שמעניין אתכם.
רוצים להזמין את עו״ד לירן קולצינסקי להרצאה אצלכם?
השאירו את הפרטים בטופס המופיע מיד בהמשך העמוד.

